Kabir's kids yoga 2016

Kabir (15) heeft in oktober 2014 Kabir's kids yoga opgericht. Hij geeft gratis yoga lessen aan oa vluchtelingenkinderen in Houston en doneert maandelijks een deel van de opbrengsten van betaalde activiteiten aan goede doelen. In Augustus 2015 heeft Kabir een donatie les gegeven voor War Child en een mooi bedrag opgehaald. Voor 2016 heeft hij het voornemen om maandelijks te doneren uit de opbrengsten van zijn Dancer tshirts Goya by Kabir, Kabir's kids yoga ansichtkaarten en Kabir's kids yoga lessen. De tshirts en ansichtkaarten zijn verkrijgbaar via www.houseofgoya.com. Volg Kabir op fb en/of Twitter. Zie ook www.kabirsyoga.com. 31 JULI 2016 WAS ER WEER EEN DONATIE LES KABIR'S YOGA FOR WAR CHILD IN ROTTERDAM. DIT WAS EEN APARTE ACTIE, MET EEN EIGEN PAGINA. KABIR HEEFT RUIM 1500 EURO OPGEHAALD MET ZIJN LES EN DAT IS 100% AAN WAR CHILD GEDONEERD.

Naam Bedrag Bericht Datum
Kabir Samlal € 150,00
Deel opbrengsten van Kabir's kids yoga activiteiten Oktober, november, december 2016
16 jan 2017
Kabir Samlal € 200,00
Deel opbrengst Kabir's kids yoga lessen, ansichtkaarten , t-shirts
Maanden juli, augustus, september' oktober 2016
04 dec 2016
Kabir Samlal € 50,00
Kabir's kids yoga mei 2016
T-shirt verkoop en lessen
02 jun 2016
Kabir Samlal € 50,00
Kabir's kids yoga april 2016
04 mei 2016
kabir Samlal € 50,00
Kabir's kids yoga
Maart 2016
10 apr 2016
Kabir's kids yoga februari 2016 € 50,00
08 mrt 2016
Kabir Samlal € 50,00
Kabir's kids yoga Januari 2016
08 feb 2016

Streefbedrag € 600,00
Ingezameld € 600,00
Doneer aan deze actie

Comments

svetka30 mei 2018 - 21:29

Volgens de fabrikant van Eco Slim is carnitine de sleutel tot het succes van een snelle, ongecompliceerde voeding. Het is niet helemaal verkeerd, maar slechts de helft van de waarheid. Het is bewezen dat carnitine een positief effect kan hebben op de vetverbranding. Het is echter geheim gehouden dat dit alleen niet of nauwelijks leidt tot iets. Om van dit positieve effect te kunnen profiteren, moet het volledige dieet worden aangepast. We hebben het hier over een dieetplan. Meer beweging of zelfs gematigde sport draagt bij aan succes. http://svetka.info/eco-slim-in-nederland-en-belgie-lees-beoordelingen-van-klanten-en-ontdek-dit-innovatieve-afslankproduct.html Van zeewier is bekend dat het zeer effectief is om versneld gewicht te verliezen. Siernetel extract – Dit helpt om gezonde cellen te bevorderen, voorkomt allergische reacties, helpt de bloedvaten bij hun werking, onderdruk de groei van kankergezwellen en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

Quirina_Lokhorst26 jun 2018 - 18:21

Hun belangrijkste voordeel is de eigenschappen die beschermen tegen vochtverlies, zelfs vanaf de diepste lagen van de huid. Bovendien normaliseert vitamine B talgklieren en stimuleert het de reinigingsprocessen van het lichaam. Als gevolg hiervan is de huid glad, gehydrateerd en vrij van onvolkomenheden. Het volgende ingrediënt van natuurlijke oorsprong is betaïne . Het is aan haar te danken dat de watermoleculen sneller onder de huid verbinden en de celmembranen worden uitgebreid beschermd tegen beschadiging. <a href=https://officialgojicream.com/nl#8>https://officialgojicream.com/nl#8</a> Daarnaast kent het een hoog gehalte ijzer, betaine, linalool, alcohol, citronella, hydroxycitronellal, fenoxyethanol, geraniol, glycerine, methylistohiazolinon, gehydrogeneerde jojobaolie, citroenzuur, isopropylpalmitaat, kaliumcetylfosfaat, caprische triglyceride, glycerypalmiaat, cetearyl en water. De verkoopprijs voor dit product wordt alleen door ons bepaald. auteur <a href=https://officialgojicream.com/>http officialgojicream com</a> De crème kan het best gebruikt worden bij nacht. Tijdens de slaap, de huid rust, absorbeert ingrediënten efficiënter, en regenereert na een vol dag. De adviezen van vrouwen. Lesley, 54 jaar oud. Deze crème is gewoon revolutionair! Ik heb gehoord over de ongelooflijke eigenschappen van gojibessen vele keren eerder gezegd, dus ik heb besloten dat Ik gewoon heb deze creme bij de hand.

Rosa199023 aug 2018 - 18:38

Geen van de ingrediÃnten in Titan Gel veroorzaakt een allergische reactie of enig ander ongewenst effect. TITAN GEL BESTELLENfunction buttonCheckout var url document. All jenen empfehle ich immer, das TITAN Gel zu versuchen. Waarom is het tegenwoordig beter om Titan Gel te kopen. <a href="http://elmacho.xyz/titan-gel-in-nederland-echte-reviews-en-resultaten-hoe-te-gebruiken-en-hoe-te-bestellen">http://elmacho.xyz/titan-gel-in-nederland-echte-reviews-en-resultaten-hoe-te-gebruiken-en-hoe-te-bestellen</a> Gebruik dit product niet samen met andere penis vergrotende middelen die u in een apotheek heeft gekocht. Sommige klanten zeggen in hun testimonials dat zij een warmte ervaarden tijdens het gebruik en ook enige jeuk op de eikel na het aanbrengen van de gel.

Er zijn nog geen updates voor deze actie.

Zelf