Inner Ink International Tattoo Convention 2018

De eerste Nederlandse internationale tatoeage conventie die gaat samenwerken met een college en daarbij een kunst veiling /expositie gaat organiseren met de leerlingen waarvan de opbrengst in zijn geheel gedoneerd zal gaan worden aan de stichting War Child. Daarbij is er ook nog eens een enorme wensvijver in het midden van de 7.000 m2 grote zaal en ook daarvan zal de volledig inhoud gedoneerd worden aan War Child.
Voor het brede thema, INNER INK, dat de conventie naar een hoger niveau zal tillen, is heel bewust gekozen, en heeft alles te maken met de kernwaarden van het leven, waarden die veelal vervagen in ons jachtig bestaan van alle dag. Het gevoel dat de wereld je in een sneltreinvaart meesleept is ons dan ook niet onbekend. Alles om ons heen nemen we bijna als vanzelf sprekend , we zijn ons steeds minder bewust van wat er nu echt belangrijk is en zijn immuun geworden voor prikkels als het gaat om wat er in de wereld gebeurt , we verliezen het NU en draaien op de automatische piloot. Steeds meer mensen in onze samenleving kampen hier mee, jong en oud. Het terug vinden van èèn van die belangrijke kernwaarden is de balans tussen lichaam en geest. Tijdens en middels onze conventie wil Sinti Ink Events B.V. bezoekers en artists inspireren,motiveren en informeren over de mogelijkheden die er zijn om de rust opnieuw te ervaren in het NU(innerlijke balans)en stap voor stap een kalme en geconcentreerde geest te vormen waarmee wede ware aard van ons bestaan kunnen doorgronden en de dingen weer zien voor wat ze werkelijk zijn, dit geeft een basis voor meer vrede,rust, compassie en vrijheid een vrijheid die bijv. duizenden kinderen over de hele wereld niet gegeven is door omstandigheden en te vaak erbarmelijke situaties en daarmee huis en haard hebben moeten ontvluchten met als gevolg een zwervend bestaan en niet de hulp krijgen die zij zo nodig hebben. Sinti Ink Events B.V. wil zich hier voor inzetten samen met de stichting WAR CHILD zodat ook zij de balans in hun leven weer terug zullen vinden en in liefdevolle vrede kunnen leven en groeien immers zijn zij de bouwstenen en de wijsheid van onze toekomst.
Tijdens dit evenement zullen er vele nationale en internationale tatoeage artiesten deelnemen, waaronder Megan Massacre (van het TLC uitgezonden televisie programma ‘NY Ink’ en’ America's worst tattoos’) en Spike TV’s mega televisie serie ‘Inkmasters’ (Emily Elegado en Jime Litwalk).
Door middel van dit evenement willen wij tevens de bezoekers informeren over: de levens van de tatoeëerders, het zien van hun geweldige werk en hun doorzettingsvermogen. Daarnaast willen wij de bezoekers informeren over: wat is een tatoeage, hoe werkt het, waar komt het vandaan en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in de tatoeage industrie. Zo willen wij voor het eerst in Nederland het product BLK Powder introduceren. Deze poeder giet een artiest nadat hij/zij klaar is met de tatoeage in zijn inkt cupjes waarbij het de vloeistof solide maakt. Hierbij voorkom je kruisbesmetting en beland het niet in de riolering, maar word het verbrand met het overige vuil.

Namaste,

John Guldemundt
Directeur Sinti Ink events B.V.

Er zijn nog geen donaties gedaan aan deze actie.

Streefbedrag € 2.000,00
Ingezameld € 0,00
Doneer aan deze actie

Er zijn nog geen updates voor deze actie.