Het IJW helpt mee

Het IJW-Kamp organiseert een hele dag voor Warchild. 50 kinderen gaan in groepjes de strijd met elkaar aan om het meeste geld op te halen voor Warchild. Koekjes bakken, posters maken, heitje voor een karweitje, lege flessen, noem het maar op. En we hebben zelfs een eigen belteam! Alles om aan het einde van de dag een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te hebben gespaard. In de avond is er tijdens een weergaloze quiz nog mogelijkheid om extra euro's bij elkaar te sprokkelen.

Naam Bedrag Bericht Datum
IJW kamp 2015 € 2.000,00
De kinderen van het kamp hebben door het doen van klussen, hardlopen en dergelijke een fantastisch bedrag opgehaald. Met dank aan de ouders voor hun financiële ondersteuning.
De kampstaf
03 nov 2015

Streefbedrag € 1.200,00
Ingezameld € 2.000,00
Doneer aan deze actie

Comments

Diederik Imfeld15 jul 2015 - 12:40

Wij zijn het IJW-Kamp uit Zwijndrecht en we voeren actie voor Warchild. We doen een sponsorloop in rondjes van 200 meter. Ieder kind rent zo veel mogelijk rondjes. Alle kinderen hebben bij familie en vrienden sponsoren gezocht en gaan op het dorpsplein de benen uit het lijf lopen. Ook gaan we klusjes doen om veel geld op te halen. Dus steun onze kinderen en help andere kinderen het verleden te vergeten.

Er zijn nog geen updates voor deze actie.