Esther gaat de Kilimanjaro beklimmen

Ontsp. Praktijk Anaël tezamen met 5 dj's(Bob Squat, Vince Von Dutch, Miss Amy, Revana en Sander Gravende) organiseren wij een benefietparty in Studio Westpoort.
Met deze actie steunen we Esther Brand die de Kilimanjaro zal Beklimmen.

De Benefietparty is gratis, maar iedereen kan een donatie aan de deur doen voor War Child/Esther Brand.
Extra Info:
Waarom doe ik dit: Ik geloof dat elk kind heeft recht om te spelen, genieten van het leven en vrij te zijn. Ik heb 4 kinderen en mijn kinderen hebben altijd buiten kunnen spelen, leren en genieten van het leven. Toen Esther vertelde hoe het is met deze kinderen in de oorlog schrok ik, En toen ging ik in actie! In 2013 heb ik ook een benefietparty voor het KWF georganiseerd.

Er zijn nog geen donaties gedaan aan deze actie.

Streefbedrag € 500,00
Ingezameld € 0,00
Doneer aan deze actie

Comments

Revana21 jan 2015 - 1:55

Draaien op feesten is iets wat aan mij niet echt meer is besteed. Te snel , te vluchtig en zeker niet inhoudelijk veelzeggend. Maar als het er toe doet dan ga ik nog wel eens een keer bij NON PROFIT organisaties over stag.

Waarom???Omdat ik geloof dat muziek ergens voor moet staan en men mag wel eens nadenken over de dingen die er echt toe doen.

Ik hoop echt dat men in grote getallen even een dansje komt doen ...
Mocht je nou niet kunnen komen zou je dit bericht misschien dan wel in jou netwerk willen delen ?

<blockquote class="twitter-tweet" lang="nl"><p>Zaterdag a.s. 24 Januari @ Studio Westpoort Amsterdam Iedereen staat op de gastenlijst, Gratis Entree: <a href="http://t.co/vEJIKcrZuB">http://t.co/vEJIKcrZuB</a> via <a href="https://twitter.com/YouTube">@YouTube</a></p>&mdash; ♀♥♀Revana♀♥♀ (@DjRevana) <a href="https://twitter.com/DjRevana/status/557629840850157568">20 januari 2015</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

De Benefietparty is gratis, maar iedereen kan een donatie aan de deur doen voor War Child/Esther Brand.

Er zijn nog geen updates voor deze actie.