DjazzVibes voor War Child

19, 20 en 21 mei vindt de 2e editie van het festival DjazzVibes plaats. Artiesten als Trijntje Oosterhuis, Sven Hammond, Berget Lewis komen en ZO! Gospel Choir komen dan naar Doetinchem. DjazzVibes verbindt zich deze editie aan War Child.

Wat is DjazzVibes?
Het festival staat in het teken van verbinding, verrassende cross overs en verschillende muziekstijlen. Het gaat om de ‘vibes’ die muziek bij mensen teweeg brengt. Jonge en oudere muzikanten, lokaal, nationaal en internationaal talent, van jazz tot soul tot gospel tot dance, het gaat elkaar allemaal vinden tijdens dit festival.

Waarom War Child?
De verbinding met War Child is gedreven vanuit het feit dat muziek een sterk middel is om oorlogskinderen te helpen. Het heeft een helende werking en helpt kinderen hun emoties non-verbaal te uiten. Muziek brengt mensen dichter bij elkaar en overschrijdt grenzen. Met jazz is het all about freedom. Daarom gaat dit festival ook goed samen met de visie van War Child: een toekomst in vrede voor alle oorlogskinderen.

Help je mee?
Help je samen met DjazzVibes om oorlogskinderen te helpen?
Doe een donatie via deze actiepagina of bestel jouw DjazzVibes ticket via www.djazzvibes.nl. Van elk verkochte kaart gaat €1 naar War Child.

Naam Bedrag Bericht Datum
José € 5,00
Goeie actie van DjazzVibes! Ieder kind hoort zorgeloos in vrijheid te leven.
05 mei 2017

Streefbedrag € 1.000,00
Ingezameld € 5,00
Doneer aan deze actie

Comments

Judith van War Child04 mei 2017 - 15:59

Super muzikale actie voor War Child. Bijzonder dat jullie dit doen voor War Child. Dank jullie wel daarvoor. Toi toi toi!

Er zijn nog geen updates voor deze actie.