De Vierdaagse Sponsorloop

De actie is per 17 augustus beëindigd. In totaal is er € 1.701,00 ingezameld! Bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Als ervaren Vierdaagselopers vormen Nico, Dees en Dorien een opvallend drietal. Hun bijzondere verhaal lees je is de hierboven genoemde link.
Als 'War Child Walkers' verbinden zij hun wandelprestatie met liefde aan War Child, "...omdat wij wensen dat álle kinderen weer een twinkeling in de ogen mogen krijgen."

Een langeafstandloper met een groot hart, een kleurrijke paradijsvogel die tovert met een lach, en een doorzetter die minstens de halve Vierdaagse op blote voeten loopt.
Draag je het initiatief van hen een warm hart toe? Zij geven jouw liefde graag door aan WarChild. Doneer a.u.b.!

Naam Bedrag Bericht Datum
Marty van der Krogt € 10,00
Loop in gedacht met jullie mee!
Veel succes!
Liefs Marty en kees
19 jul 2015

Streefbedrag € 2.000,00
Ingezameld € 10,00
Doneer aan deze actie

25-07-2015 - 10:24

Als afsluiting van de Vierdaagse is de tussenstand €1.226!
Maar de actie loopt nog door tot 17 augustus.

25-07-2015 - 10:13

De Nijmeegse Vierdaagse zit erop, en wij - de War Chold Walkers - hebben 'm uiteraard uitgelopen.
War Child was als goed doel, bij een festijn als de Vierdaagse, een vreemde eend in de bijt. Maar we hebben er veel lof mee geoogst. Op alle vier dagen is een vlag meegedragen, er zijn 250 kaartjes en tientallen flyers uitgedeeld, de naam War Child is tientallen keren omgeroepen op diverse druk bezochte plaatsen op de route... en we hebben de pers gehaald als de sponsorloper van de dag. (Één van de vier dus.)