De Kilimanjaro: niet alleen maar met elkaar naar boven

Timo Timmerman

Eind januari volgend jaar start ik met de beklimming van de Kilimanjaro. Een mooie berg, een mooie uitdaging en een mooi doel: met War Child de oorlog uit kinderen halen. In oorlogsgebieden maken kinderen de meest afschuwelijke dingen mee. War Child helpt om die ervaringen te verwerken. Door deze berg te beklimmen help ik daar aan mee, en als jullie mij spiritueel, financieel en moreel steunen doen we dit samen. Staan we samen straks op de top en is ons doel bereikt: in hoogte, in het sponsorbedrag en voor honderden kinderen waren de oorlog uit kunnen halen. We geven daarmee niet het verleden maar hun toekomst een kans.

Naam Bedrag Bericht Datum
Roy € 24,00
Mooi plan , mooi doel, bij deze 1 pct van het minimale streefbedraf, maak het goed doe het goed, doe het samen met iedereen in je team want hoe was het ook al weer? Bij elkaar ben je sterker, meer, slimmer , wijzer, you name it dan de som der dlen! Geldt ook voor alle warchilds!
01 sep 2014
Cees Koomen € 50,00
Zo Timo! Mooie doel, mooie actie bij deze mijn sponsoring aan jou. Ga ervoor en geniet er ook van. Graag tot spoedig, alle goeds en dat velen mogen volgen.
11 jul 2014
De La Plume buren € 10,00
Beloofd is beloofd! ;-)
De kop is er af, want we zijn de eerste donatie zie ik.
Heel veel succes en vooral heel veel plezier!

groeten, René en Erica
08 jul 2014

Streefbedrag € 2.400,00
Ingezameld € 84,00
Doneer aan deze actie

Comments

Petra Portengen19 jul 2014 - 17:40

Jullie gaan het fantastisch vinden; graag sluit ik een keer aan als je gaat koken.....

06-07-2014 - 23:52

Op 28 juni vierde ik met familie en vrienden mijn 60ste verjaardag. In plaats van kado's vroeg ik een bijdrage voor mijn sponsordoel. Het was een mooi feest, een mooi einde met de overwinning op Mexico en een nog mooier resultaat voor War Child: € 675
Een vliegende start van mijn actie. Iedereen super bedankt. En nu verder. Er komt eerdaags een groot feest in Amsterdam, ik kan mijzelf inzetten om je ergens mee te helpen of ergens een borrel te drinken. Maar aan alles zit een prijskaartje voor het goede doel. Laat mij het weten en ik neem contact op. Gewoon spontaan doneren mag natuurlijk ook. Stuur een foto mee van jezelf want ik ga een collage maken van iedereen die met mij die berg spiritueel, financieel of moreel opgaat.