Dansen voor Warchild

Wij, Sofie en Sara gaan modern dansen voor Warchild. We zijn nu druk bezig met de voorbereidingen. Voor het dansen hebben wij een gladde ondervloer nodig en een plek waar veel mensen ons kunnen zien en natuurlijk doneren! Hiervoor gaan we de burgemeester vragen of het in het winkelcentrum mag. Als we toestemming hebben laten we weten op welke dag we gaan dansen en hopen we op de clubdag een mooie cheque mee te kunnen brengen.

Naam Bedrag Bericht Datum
Ingezameld € 25,00
Zoals beloofd stort ik jullie donatie. Het geld dat jullie hebben opgehaald met cakes bakken, dansen en meer.
30 dec 2016
Dieuwke € 10,00
19 nov 2016
leonie € 30,00
Dit is het bedrag wat jullie hebben ingezameld. Zoals beloofd stort ik het voor jullie.
19 nov 2016

Streefbedrag € 30,00
Ingezameld € 65,00
Doneer aan deze actie

19-11-2016 - 20:47

Even een update:
Helaas werden we gebeld door de directiesecretaresse van de burgemeester. De beheerder van het winkelcentrum had geen toestemming gegeven ons dansen. Jammer maar ja.......we hebben toen filmpjes gemaakt bij de dansschool om op deze pagina te plaatsen. Helaas was het bestand ongeschikt. We hebben toen op woensdagmiddag pop cakes gemaakt en verkocht. Heel leuk dat sommige mensen meer geld gaven dan we vroegen. Het was heel leuk om te doen en we hebben zin in zondag.
Voor iedereen die nog iets wil storten, dat kan natuurlijk.
We hebben ons streefgetal gehaald en zelfs iets meer maar dat houden we nog graag even stil. Morgen gaan we het geld officieel overhandigen op de war child kidsdag.
Veel groetjes Sophie en Sara.

Zelf