Boaz' Koningsdagactie voor War Child

Met de, door Fatboy gesponsorde Koningsdag actiekit ga ik op de Koningsmarkt op de Boulevard 'peaces of cake' verkopen en oud speelgoed van mijzelf.
Ik heb veel dvd's, playmobil en hoop dat heel veel mensen iets komen kopen. Ook mag je bij mij een tekening voor vrede maken voor 1 euro en die hang ik dan op aan een waslijn. Met het geld ga ik dan niet naar de kermis maar ik geef het aan War Child. Komen jullie maandagmorgen 27 april bij mij kopen? Ik zit bij de Oude Kerk. Groetjes Boaz!

Naam Bedrag Bericht Datum
Marieke € 100,00
Oeps, het was 222....
29 apr 2015
van alle mensen die iets bij me gekocht hebben € 112,00
Door Peace of Cake, limonade, koffie, speelgoed, dvd's, voetbalpakjes die ik niet meer pas, spellen en puzzels te verkopen heb ik dit bedrag gekregen. Ik ben er heel blij mee. Van mijn moeder kreeg ik 10 euro van haar zelf omdat ze vond dat ik het zo goed heb gedaan. Daar heb ik oranje spuitbussen en een ijsje voor gekocht :-). Ik hoop dat er heel veel geld is opgehaald!
Groetjes Boaz
29 apr 2015
Ellen van der Plas € 10,00
Lieve Boaz,
veel succes met je actie. Ik weet niet of ik bij je langs kan komen om iets te kopen dus ik draag op deze manier mijn steentje bij.
26 apr 2015

Streefbedrag € 100,00
Ingezameld € 222,00
Doneer aan deze actie

Comments

Judith van War Child29 apr 2015 - 16:12

Hoeraaaaa Boaz! Goed gedaan! Maar liefst 18 kinderen kunnen we helpen met dit bedrag. Dat is bijna een hele schoolklas. Dank je wel Boaz. We zijn trots op je! Groetjes van iedereen van War Child.

20-04-2015 - 23:18

Hoi, hopelijk blijft het droog 27 april!
Wat verkoop ik allemaal?
Peace of Cake: mmmmmm
Voetbalpakjes, DVD's, Playmobilcaravan, Playmobil speeltuin, Playmobilcaravan kinderboerderij, kussen, kraanauto, andere autootjes, kassa, piratenpak en nog meer.
Echt leuke, mooie dingen! Jullie komen toch wel? Het wordt heel gezellig bij mij!

Zelf