Anti War Dub

Hoge School Rotterdam

HRO-studenten van de opleiding Communicatie organiseren op zaterdag 14 januari 2017 een Dubstep en Drum&Bass event in Transport Rotterdam.

Onze Anti War Dub staat volledig in het teken van feesten tegen oorlog. Samen muziek maken en plezier hebben en dat allemaal voor War Child. De opbrengst van het feest gaat volledig naar War Child. De locatie is beschikbaar gesteld door het nieuwe poppodium Transport.

Line-up
Het event staat in het teken van Dubstep muziek. Verschillende dj’s draaien hun nieuwste tracks om bij te dragen aan een zo hoog mogelijke opbrengst. Tijdens het event kan iedereen lootjes kopen om te gekke prijzen te winnen. Denk hierbij aan event tickets, muziek en merchandise, deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door verschillende sponsoren. De line-up bestaat uit: Bukez Finezt, Franky Nuts, Lifecycle, The Illuminated en Nicon hosted by MC Swift. Zij draaien op zaterdag 14 januari van 00:00 tot 06:00 uur hun tracks voor War Child. Aan het eind maken wij feestelijk het definitieve bedrag bekend dat wij met onze actie hebben
opgehaald.

Steun onze actie en be there op zaterdag 14 januari 2017 in Transport Rotterdam om te feesten en War Child te steunen.

Naam Bedrag Bericht Datum
Silvester Povel € 50,00
Hierbij een donatie n.a.v. gesprekje met Roek Heerschap in Oosterbeek, 21 dec. 2016
21 dec 2016
Sven € 10,00
Voor een mooie opbrengst
14 dec 2016

Streefbedrag € 1.500,00
Ingezameld € 60,00
Doneer aan deze actie

Er zijn nog geen updates voor deze actie.