4000 flessen voor Warchild

Ik wil minimaal 4000 statiegeld flessen inzamelen voor Warchild en daarmee een bedrag van € 1.000,- ophalen. Ik benader hiervoor een aantal supermarkten in de regio Eindhoven. De bonnetjes van de ingeleverde flessen kan men dan doneren in een verzamelbox.
Maar....houd je niet in, je mag ook gewoon een bedrag doneren op deze actie!

Naam Bedrag Bericht Datum
AH Supermarkt Eindhoven (Hoogstraat) € 194,85
En wéér een geweldig bedrag bij elkaar gespaard met statiegeld flessen. AH Eindhoven aan de Hoogstraat laat maar weer eens zien hoe betrekkelijk eenvoudig, veel geld ingezameld kan worden voor het goede doel. Ik wil iedereen die statiegeld heeft gedoneerd ontzettend bedanken voor zijn/haar bijdrage! Met jullie bijdrage is in ieder geval het streefbedrag gehaald! Maar we gaan nog door met actie, omdat er nog heel veel kinderen in oorlogsgebieden hulp nodig hebben!
11 okt 2018
Jumbo Supermarkt Eindhoven (Winkelcentrum Woensel) € 84,05
Iedereen die zijn/haar lege flessen heeft ingeleverd en het statiegeld heeft gedoneerd aan deze actie: ontzettend bedankt! Mede door jullie donatie kunnen wij kinderen in oorlogsgebieden helpen met o.a. verwerken van trauma's en het bieden van psychosociale hulp. Nogmaals dank daarvoor!
11 okt 2018
AH Supermarkt Geldrop (Eindhovense weg) € 111,90
Ook alle klanten van AH Supermarkt in Geldrop aan de Eindhovense weg, ontzettend bedankt voor het massaal inleveren van jullie lege flessen. Hierdoor zijn we weer een stapje dichter bij het streefbedrag gekomen!
11 okt 2018
AH Eindhoven (Insulindelaan) € 224,40
En weer een fantastische bedrag dat bijdraagt aan het totale doel. Iedereen bedankt voor het inleveren van zijn of haar statiegeldflessen bij AH Insulindelaan in Eindhoven!
07 jul 2018
AH Supermarkt Veldhoven (Rapportstraat) € 80,00
Iedereen bedankt die hun statiegeldbonnetjes hebben ingeleverd bij AH Veldhoven aan de Rapportstraat. De volgende stap naar de 4000 statieflessen is weer gemaakt!
03 jul 2018
EMTE Veldhoven € 61,50
Ook alle mensen bedankt die hun statiegeldbonnetjes hebben ingeleverd bij EMTE Veldhoven. Hiermee komen we weer een stap verder naar de 4000 flessen!
18 mei 2018
AH Supermarkt Veldhoven (Citycentrum) € 108,40
Met dank aan alle mensen die hun statiegeldbonnetjes hebben ingeleverd bij de AH Supermakt Veldhoven (Citycentrum). Ook jullie hebben in een maand tijd een fantastisch bedrag bij elkaar gespaard! Dank hiervoor.
08 mei 2018
Jumbo Supermarkt Veldhoven (Citycentrum) € 240,60
Met dank aan alle mensen die hun statiegeldbonnetjes hebben ingeleverd bij de Jumbo Supermakt Veldhoven (Citycentrum). Jullie hebben in een maand tijd een fantastisch bedrag bij elkaar gespaard!
28 mrt 2018

Streefbedrag € 1.000,00
Ingezameld € 1.105,70
Doneer aan deze actie

11-10-2018 - 15:21

We zitten inmiddels halverwege oktober en deze actie is bij verschillende supermarkten uitgezet. Wij hebben het streven om 4000 flessen (€ 1.000,-) op te halen. Mede door de geweldige inzet van lokale supermarkten in de regio Eindhoven, Veldhoven en Geldrop, hebben we dit streefbedrag inmiddels ruim gehaald. De actie is nog niet voorbij (loopt nog tot het einde van het jaar).

Ik wil op voorhand iedereen bedanken die deze actie heeft gesteund en zijn/haar statiegeldflessen heeft ingeleverd bij één van deelnemende supermarkten. Houdt je vooral niet in, de komende maand vindt de actie plaats bij AH XL in Eindhoven (Limburglaan) en Jumbo Eindhoven (Boutenslaan). Heb je nog statiegeldflessen over en wil je een goed doel steunen, lever ze dan zo snel mogelijk in bij een van bovenstaande supermarkten.