3 Jonge Jazz Big Bands Geven Benefiet Concert voor WarChild

Hoi Allemaal,
Zondag 29 mei om 14:00 vindt de ‘Battle of The Bigband’ plaats in de North Sea Jazz Club in Amsterdam. Tijdens dit event zetten drie jazz big bands, bestaande uit jonge jazz talenten, zich in om geld op te halen voor het goede doel War Child.

De Junior Jazz Unlimited is één van de drie bands die deze middag op het podium zal verschijnen. Deze big band bestaat uit achttien getalenteerde jongens en meisjes tussen de 14 en 18 jaar, verbonden aan de jazzafdeling van de Muziekschool Amsterdam. ‘Jazz is hip en leeft onder de jeugd’ en om dit aan heel Nederland te laten zien doet de Junior Jazz Unlimited mee aan Hollands Got Talent. Met succesvol resultaat, ze zijn namelijk door naar de volgende ronde! Al eerder gaf de Junior Jazz Unlimited een benefiet concert in de North Sea Jazz Club voor hun ‘culturele exchange’ naar New York. En hun droom kwam uit! In de herfstvakantie van 2015 reisde de band af naar de ‘Big Apple’ en maakte kennis met de ‘city of jazz’. In een overvolle week gaven zij meerdere optredens, volgden zij workshops, bezochten jazzclubs als de Blue Note en Village Vanguard en maakten een tour langs historische jazz-locaties in Harlem. Deze reis zou nooit mogelijk zijn geweest zonder de steun van derden. De Junior Jazz Unlimited is ontzettend dankbaar dat zij dit hebben kunnen doen en willen graag iets terug geven. Daarom zetten zij hun muzikale skills in om geld op te halen voor WarChild en zo andere kinderen in nood te helpen.

De Junior Jazz Unlimited krijgen hierbij hulp van de Jazz Focus Big Band en Delft Junior Bigband. Kom genieten van dit concert waarbij kids hun talenten inzetten voor andere kids in nood!

Tickets:
Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende link:
http://www.northseajazzclub.com/event/battle-of-the-big-bands/ticket/

Scholieren/Studenten: € 8,50
Staanplaats: € 10,50
Zitplaats: € 15,00

Algemene informatie:
- Tijd en datum: zondag 29 mei 2016 om 14:00
- Waar: North Sea Jazz Club Amsterdam, Pazzanistraat 1, 1014 DB, Amsterdam

Check de websites voor alle informatie en laatste updates:

North Sea Jazz Club, event ‘Battle of The Big Bands’:
http://www.northseajazzclub.com/event/battle-of-the-big-bands/

Website Junior Jazz Unlimited:
http://junior-jazz-unlimited-bigband.youngjazz.nl

Website Jazz Focus Big Band:
http://youngjazz.nl/focus-bigband/

Website Delft Junior Big Band:
https://delftjuniorbigband.nl

Be there or be Totally Square!

Er zijn nog geen donaties gedaan aan deze actie.

Streefbedrag € 1.500,00
Ingezameld € 0,00
Doneer aan deze actie

Er zijn nog geen updates voor deze actie.