Actie-ambassadeur Victor Reinier

Victor Reinir is actie-ambassadeur van War Child. Hij vertegenwoordigt War Child op allerlei manieren.

Victor Reinier is een bekende Nederlandse acteur en regisseur. Hij speelde onder andere in Flikken Maastricht, Gooische Vrouwen en Baantjer. Sinds maart 2016 is hij verbonden aan War Child. De jarenlange acteerervaring van Victor komt War Child mooi van pas.

Toneel is namelijk een van de creatieve methoden die wij dagelijks gebruiken. Dat doen we in onze landen door kinderen in de rol van een ander te laten kruipen om zo te praten over onderwerpen waar ze mee worstelen. Maar ook in Nederland waar we twee succesvolle War Child schoolmusicals hebben die al door ruim 2.500 klassen zijn opgevoerd. 

Victor: “Ik ben zelf vader van drie kinderen en ik krijg die continue stroom van vreselijke beelden van kinderen in oorlogsgebied maar niet uit mijn hoofd. Niets doen is geen optie. Ik wil War Child helpen te blijven groeien.”

Ambassadeurs en Famous Friends
Onze ambassadeurs en Famous Friends vertegenwoordigen War Child op allerlei manieren. De belangrijkste taak van een War Child ambassadeur is het vergroten van onze zichtbaarheid. Want zo lang er nog oorlogen op de wereld zijn, is ons werk hard nodig. Een kind hoort niet thuis in een oorlog. Nooit. Meer over onze ambassadeurs