ABC-Specials bezorgt achtste groepers een onvergetelijke première

Productsponsor ABC-Specials zorgt voor een grootse aankomst voor de achtste groepers bij hun VIP-premières van de War Child musical ‘Voor kids gaat de zon op’. Tijd om kennis te maken met Edwin Leuris van ABC-Specials.

“Ik verplaats de situatie van oorlogskinderen wel eens naar mijn eigen situatie. Dan bedenk ik mij hoe het zou voelen als mijn kinderen van mij worden weggerukt. En op straat zouden moeten overleven. De dankbaarheid zal dan onmetelijk zijn voor degene die zich om hen bekommerd.” Aldus Edwin Leuris. Hij is eigenaar van ABC-Specials, bedenkt en realiseert concepten, en hij is productsponsor van War Child.

ABC-Specials
ABC-Specials is een organisatie van speciale vervoersarrangementen met multimediale bussen en verhuur van limousines. “Omdat wij over deze voertuigen beschikken waarmee wij mooie belevenissen kunnen verzorgen werken wij regelmatig mee met vrijwillige projecten. We steunen organisaties en initiatieven zoals Roparun en Emma Kinderziekenhuis.”

War Child Musical
Zo is ook de samenwerking met War Child ontstaan. War Child heeft een eigen schoolmusical ‘Voor kids gaat de zon op’. Deze musical is ontwikkeld door Marco Borsato en Albert Verlinde. Meer dan 2400 scholen hebben de afgelopen drie jaar deze musical opgevoerd. Ook voeren scholen daarnaast acties om geld in te zamelen voor War Child. Dit jaar zijn tien scholen gekozen die dat het beste hadden gedaan. Zij wonnen een VIP-Première voor hun musical. Met een BN’er, een rode loper en een aankomst in een echte limousine!

“Met onze voertuigen kunnen wij een spectaculaire bijdrage leveren aan de VIP premières van de War Child Musical ‘Voor kids gaat de zon op’. De achtste groepers kunnen als echte VIP’s een spetterende VIP-entree maken. Dat is een kippenvel moment. Zowel voor de erehaag die de musical sterren voor een dag verwelkomen. Als voor de sterren zelf. Het is heel bijzonder om kinderen zo’n mooie ervaring mee te mogen geven.”

Enthousiasme
“Het is mooi om te zien met hoeveel enthousiasme de medewerkers en vrijwilligers van War Child werken. Dat inspireert mij enorm om samen te werken met War Child.” En het slaat over op de werknemers van ABC-Specials. “De chauffeurs die de ritten verzorgen komen altijd weer enthousiast terug na de rit. Laatst nog met een wit overhemd met de handtekeningen van de aanwezige BN’ers erop. Goh, als enthousiasme mij alleen een wit overhemd kost!”

Lees meer over ABC-Specials op de site: www.abcspecials.nl