Show thumbnails Hide thumbnails

Help War Child

De oorlog uit een kind te halen

Organiseer een actie

Of je nu een verjaardagsfeest, benefietconcert, sponsorloop of veiling op je sportclub op touw wil zetten. Meedoen met War Child kan overal! Wij helpen je op weg met tips, promotiemateriaal en je eigen actiepagina. Maak een vuist voor oorlogskinderen.

Word Bedrijfssponsor

Oorlogskinderen helpen kost geld. Vergroot het bereik van War Child met een zakelijke financiële bijdrage of bedrijfssponsoring in natura. Maak uitbreiding van de projecten mogelijk, en geef nieuwe projecten een kans. Word Bedrijfssponsor.

Speciaal voor Kids

Ideetjes voor een gave actie, leuke events met onze ambassadeurs, online spelletjes, infopakketten voor jouw spreekbeurt of werkstuk en verschillende musicals. Je vindt dit alles en nog veel meer op onze speciale website voor kids. Neem gauw een kijkje!

Dit doen we

Alleen het alfabet leren is niet genoeg om wantrouwen weg te nemen. En niemand is gebaat bij een toneelstuk over kinderarbeid zonder publiek. Twee maanden met alleen kinderen muziek maken en zingen heeft even een ontspannend effect, maar weinig blijvende impact. Daarom werkt War Child met methodes die nauw met elkaar verbonden zijn, diep wortel schieten in de gemeenschap, en gericht zijn op de toekomst.

Werken bij War Child

Ga aan de slag bij War Child in een van de landen waar we werken, als betaalde medewerker op het hoofdkantoor, als vrijwilliger of als stagiair(e). Werk mee aan een beter bestaan voor oorlogskinderen. Solliciteer nu!

Ambassadeurs

War Child is ontzettend blij met de steun van een aantal bekende Nederlanders. Zij staan voor het werk van War Child. En dragen dit uit. Zodat steeds meer mensen zich realiseren: een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit.

Visie en Missie

War Child gelooft in de kracht van kinderen en jongeren, hoezeer ze ook zijn beschadigd door oorlog. Kracht om de impact van hun ervaringen te overwinnen. Kracht om hun eigen toekomst en die van hun omgeving positief te beïnvloeden.

Lage kostenbeleid

Of het nu gaat om tv- en radiospots, nieuwsbrieven, het Friends for War Child Concert, of om bedrijfsauto’s, de inrichting van het kantoor, software, telefoons en printers, bij War Child geldt: liefst 100% gesponsord.