In 2012…

Het nieuwe jaar is begonnen! De kerstvakantie is al lang weer voorbij, het vuurwerk is op en de oliebollen en kerstkransjes ook. Heb jij een speciale wens voor dit jaar? Jetske vertelt hoe je die kunt bereiken.

Voor 2012 heb ik wel een wens! Ik wens dat het een heel gezond en vrolijk jaar wordt voor al mijn lieve mannen, groot en klein! En natuurlijk ook voor mijn familie, vrienden, kennissen, collega’s en alle kinderen die dit lezen... Eigenlijk voor iedereen dus!

Stappenplan voor je doel

Heb jij ook een wens of doel voor 2012? Ik wil jullie vragen om deze op te schrijven en dan ernaast te zetten hoe jij denkt dat te bereiken in dit nieuwe jaar. Misschien is het stappenplan in één zin af, maar misschien heb je er ook wel meerdere voor nodig.

Trouwen met Justin Bieber

Nu kun je natuurlijk wensen dat je dit jaar in een kasteel wilt gaan wonen of dat Justin Bieber je ten huwelijk vraagt... Dat kan! Maar dan heb je heel wat a4-tjes nodig om stap voor stap op te schrijven hoe je dat wilt bereiken... Daar ben je het hele jaar wel zoet mee ;)

Wat is jouw doel?

Misschien wil je wel: van het nagelbijten af, of liever zijn tegen jouw broer of zus, of vaker op bezoek bij je opa of oma, of in de klas vaker je vinger opsteken om wat te vertellen. Of wil je: meer boeken lezen, vaker naar het bos, elke week tegen je ouders zeggen dat ze lekker hebben gekookt. Er zijn natuurlijk een hele hoop dingen te bedenken. Doe je best en schrijf ze op! En dan heb je toch alvast iets bereikt dit jaar :)

Groetjes,

Jetske