Evenementen

Hoe kun je War Child het beste leren kennen? Door de uitdaging aan te gaan! Of een van onze evenementen te bezoeken. Bekijk hieronder onze komende en lopende uitdagingen & evenementen. Zie je hopelijk daar!

03 mei 2016 tot 05 juni 2016
Stockholm, Uppsala en Malmö
Over de hele wereld groeien miljoenen kinderen op in oorlog. Wat betekent het voor een kind om op te groeien met alleen maar geweld en hoe vind je dan de kracht om toch een toekomst op te bouwen? De bekende Zweedse journalist Magnus Falkehed en award winning nieuwsfotograaf Niclas Hammarström reisden het afgelopen half jaar over de hele wereld om met kinderen die opgroeien in conflictgebieden te praten. Hun ervaringen presenteren ze in een tentoonstelling die op 3 mei opent in Stockholm.
23 mei 2016 tot 24 mei 2016
Istanbul
De Wereldwijde Humanitaire Top zal plaatsvinden in Istanbul op 23 en 24 mei 2016. Tijdens de Humanitaire top zullen maatschappelijke organisaties, de Verenigde Naties en vertegenwoordigers van de Politiek samenkomen om te bediscussiëren hoe de internationale gemeenschap het beste noodhulp kan bieden.
18 september 2016
Amsterdam
Op 18 september 2016 is het weer zo ver. Duizenden hardlopers doen mee met het grootste hardloopevent van Nederland: de Dam tot Damloop. Loop mee voor War Child en help daarmee 25 oorlogskinderen.