Evenementen

Hoe kun je War Child het beste leren kennen? Door de uitdaging aan te gaan! Of een van onze evenementen te bezoeken. Bekijk hieronder onze komende en lopende uitdagingen & evenementen. Zie je hopelijk daar!

24 januari 2017 tot 28 januari 2017
Van 24 t/m 28 januari staat de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) in de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze vakbeurs kom je achter de laatste trends op het gebied van onderwijs. En daar mag War Child natuurlijk niet ontbreken! Bij ons kom je alles te weten komen over onder andere de War Child Schoolmusicals. De musicals zijn speciaal voor groep 7 en 8, bedacht door Marco Borsato en geproduceerd door Albert Verlinde. Ideaal om als eindmusical op te voeren, en tegelijkertijd oorlogskinderen wereldwijd te helpen.
29 januari 2017 tot 15 februari 2017
Eind januari beklimmen 75 doorzetters de Kilimanjaro voor War Child. De deelnemers grijpen de beklimming van de hoogste berg van Afrika aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor oorlogskinderen.
21 februari 2017
Paradiso, Amsterdam
’s Werelds nummer 1 DJ Martin Garrix komt in actie voor War Child! Hij geeft op 21 februari een optreden in Paradiso Amsterdam. De opbrengst van dit optreden gaat naar War Child.